Duurzame gevelbekleding die jarenlang meegaat <h1>

Geef jouw pand of huis een compleet nieuwe uitstraling met de wrapfolies van Renolit voor gevels. Veel gebouwen hebben plaatmateriaal van kunststof, keralit, aluminium of protex. Deze materialen hebben een lange levensduur waardoor het kan voorkomen dat de uitstraling niet langer meer bij jouw wensen past of teveel onderhoud nodig heeft. Met nieuwe technieken is een folie ontwikkeld dat speciaal voor deze materialen bedoeld is, zelfs met veel extra voordelen! De folie heeft namelijk geen grote onderhoudsbeurten nodig zoals je ziet bij verf dat je om de aantal jaren opnieuw moet bijwerken. De nieuwe folies zijn duurzaam én een mooie oplossing die een hoop kosten besparen.

Bij Relit zijn wij gespecialiseerd in het wrappen van allerlei soorten exterieur waaronder gevelbekleding. Bij Relit adviseren we je graag vrijblijvend welke folie het meest geschikt is voor jouw project. Ook kunnen wij meedenken over de kleur folie voor uw project. Wij kunnen alle soorten kleuren folie laten ontwikkelen waardoor de mogelijkheden eindeloos kunnen zijn en soms zelf een beetje overweldigend. Met onze ervaring en expertise kunnen wij je hierin adviseren zodat jij uiteindelijk de kleur kiest waar je het gelukkigst van wordt.

De voordelen van gevelbekleding <h2>

De voordelen van gevelbekleding zijn enorm. Zo is het mogelijk om iedere gewenste kleur te bestellen die je maar wilt, en zijn er zelfs mogelijkheden van hout tot steen. Daarnaast is de folie veel krasbestendiger dan verf. Maar niet alleen het uiterlijk heeft zijn voordelen. Nog een groot voordeel van het gebruik van folie op je gevel is dat het onderhoudsvrij is. De folie is beschermd tegen zowel UV straling en zware weersomstandigheden en biedt zeker meer dan 15 jaar zekerheid op een geheel nieuw uiterlijk.

Nog een voordeel is dat de gevel niet gedemonteerd hoeft te worden. Wij van Relit brengen de folies zorgvuldig aan zonder demontage of hinder. Hierdoor zie je direct dezelfde dag het resultaat van de nieuwe wraps op jouw gevel.

Duurzaamheid van gevelbekleding <h2>

Bij Relit vinden wij het belangrijk dat wij continu de meest duurzame en ecologische producten aanbieden. Met de Reface gevelbekleding folies hebben wij alleen papier als restproduct dat wij zorgvuldig recyclen. Daarnaast is het niet nodig om nieuwe panelen te installeren op het huidige pand waardoor hier geen restafval van overblijft. En het grootste voordeel merk je natuurlijk zelf, en dat is dat er geen onderhoud nodig is voor de komende 15 jaar.

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om jouw woning of bedrijfspand te beschermen en een geheel nieuw uiterlijk te geven, bedek jouw gevel dan met wrapfolie. Het is een kosteneffectieve oplossing waarmee je jouw pand jarenlang in topconditie kunt houden. Wil je meer weten over onze folie wraps en/of de folie geschikt is voor jouw situatie? Wij helpen je hier graag mee verder. Iedere situatie is anders dus we zullen je een advies speciaal voor jouw situatie op maat geven. Neem nu contact met ons op via onze contactpagina en vraag ons naar de mogelijkheden.