Schuifpui wrap <h1>

Een schuifpui wrap is een geweldige manier om het uiterlijk van jouw huis of bedrijfspand te moderniseren zonder dat je er je huidige schuifpui voor hoeft te vervangen. Ook biedt het schuifpui wrappen een extra laag van bescherming tegen de weersinvloeden en helpt het bij aan de isolatie van jouw huis. Het wrappen van de schuifpui is een relatief eenvoudig proces dat we bij Relit binnen een paar uur kunnen voltooien.

Het is belangrijk om een wrap te kiezen die compatibel is met jouw type schuifpui en de stijl van de schuifpui. Bij Relit zorgen wij ervoor dat er altijd de juiste folie wordt gebruikt zodat wij zeker weten dat je langer dan 15 jaar kunt genieten van de folie. Met een beetje planning en voorbereiding zorgen wij dat het uiterlijk van jouw huis binnen 1 dag een nieuwe upgrade heeft gehad.

Bij Relit kun je kiezen uit alle soorten RAL kleuren die er maar bestaan. Ook kunnen we de schuifpui voorzien van een houtlook folie. Voor reparaties kun je bij Relit ook goed terecht. Wij kunnen namelijk de kleur van de huidige folie scannen en kunnen een reparatie strook toevoegen met de juiste kleur inclusief de eventuele verkleuringen van een wat oudere folie.

 

Wat zijn de voordelen van een schuifpui wrap? <h2>

Een schuifpui wrap geeft jouw huis een frisse, nieuwe look zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van de bestaande schuifpui. Een schuifpui wrap heeft een aantal voordelen. Allereerst zorgt het wrappen van de schuifpui ervoor dat er binnen 1 dag een geheel nieuwe look gecreƫerd kan worden. Er zal geen bouwafval aanwezig zijn want er hoeft niks aan de huidige schuifpui te gebeuren. Deze kan in zijn huidige staat gewrapt worden en hoeft niet vervangen te worden.

Als tweede is het wrappen van de schuifpui aanzienlijk goedkoper dan wanneer je een nieuwe schuifpui moet aanschaffen. Ook is het wrappen goedkoper dan wanneer je de schuifpui zal gaan schilderen. Naast dat het wrappen van de schuifpui goedkoper is dan het schilderen hiervan gaat de wrap zo een 10 tot 15 jaar mee zonder dat hier veel onderhoud aan hoeft te gebeuren. Bij geverfde kozijnen moet je veel onderhoud plegen en zullen de kozijnen er niet 10 tot 15 jaar goed blijven uitzien.

Verder biedt een schuifpui wrap een goede bescherming van je schuifpui want de folies zijn kras en stoot vast. Ook tegen de weersinvloeden zoals hitte en kou wordt de schuifpui beschermd door de folie.

Een ander voordeel van een schuifpui wrap is dat wanneer er onverhoopt toch schade aanwezig is op de folie dan wij dit gemakkelijk voor je kunnen repareren. Wij kunnen namelijk een nieuwe strook folie plaatsen op de plek van de beschadiging. Hierdoor hoeft niet de gehele wrap van de schuifpui afgehaald te worden om een reparatie uit te voeren. Nadat wij een nieuwe strook folie hebben geplaats zul je niet meer zien dat er een reparatie is uitgevoerd.

Wil jij ook je schuifpui een nieuw uiterlijk geven? Of is de schuifpui toe aan een renovatie van de folie of een reparatie? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina zodat wij de mogelijkheden met je kunnen bespreken.