Dakkapel wrap <h1>

Een dakkapel is een verticale uitbreiding van een huis dat uit het schuine dak steekt. Dakkapellen worden gebruikt om extra ruimte en licht in ruimte huis te creëren. Veel huiseigenaren verpakken hun dakkapellen in folie om het uiterlijk van hun huis te verbeteren en de structuur te beschermen tegen de elementen.

Hoe kies je de juiste folie voor jouw project? <h2>

Met het brede scala aan kleuren en patronen is het gemakkelijk om een folie te vinden die bij jouw smaak past. Er zijn verschillende soorten egale folies, kleuren folies en folies met houtnerven waar je uit kunt kiezen. Ook is het mogelijk om de folie te laten maken op RAL kleur. Zo is er altijd een wrap folie die bij jouw wensen past. Wanneer het om enkele stroken gaat die beschadigd zijn kunnen wij een kleurmeting doen en zo eventuele verkleuringen meerekenen in de nieuwe folie. Hierdoor vervangen wij alleen de stroken die nodig zijn indien dit gewenst is.

 

De voordelen van het gebruik van Renolit folie op een dakkapel? <h2>

Het gebruik van Renolit folie op een dakkapel heeft verschillende voordelen. Een van de belangrijkste voordelen is dat de folie kan helpen de dakkapel te beschermen tegen de elementen. Als je in een gebied woont met veel wind, zware regenval of extreme temperaturen, kan het inpakken van jouw dakkapel in folie helpen om deze in een goede staat te houden.

Een ander voordeel van het gebruik van Renolit folie is dat het de uitstraling van jouw huis kan verbeteren. Veel huiseigenaren kiezen ervoor om hun dakkapel in te pakken met folie omdat dit de structuur een meer afgewerkte uitstraling geeft. Folie kan ook helpen om jouw huis een meer samenhangende uitstraling te geven en kan zelfs helpen om de waarde ervan te verhogen.

Ten slotte kan het gebruik van folie op een dakkapel ook het energie verbruik van jouw woning verlagen. Reflecterende folie kan zonlicht van de dakkapel weerkaatsen, waardoor jouw huis in de zomer koeler blijft. In de winter kan reflecterende folie helpen de warmte binnen de constructie te houden, wat kan leiden tot lagere verwarmingsrekeningen.

Onze werkwijze <h2>

Wij van Relit verwijderen de toplagen van de kozijnen en brengen na grondig reinigen een geheel nieuwe wrap laag aan. Hoe wij dat doen? Ten eerste schuren wij alle beschadigde wrap lagen van de dakkapel af. Als tweede stap reinigen wij de kozijnen grondig zodat al het vuil en de lijmresten weg zijn. Als derde stap brengen wij de nieuwe laag folie aan op de dakkapel. Hierbij plakken wij iedere strook apart waardoor het niet zichtbaar is dat er een strook vervangen is. Als laatste stap brengen wij het kozijn van de dakkapel op temperatuur door alle folie na te föhnen. Dit gebeurd zorgvuldig zodat de kozijnen de juiste hitte bereiken. Zo wordt de lijm geactiveerd en gaat het kozijn weer minimaal 15+ jaar zonder (veel) onderhoud mee.

Wil je meer weten over het renoveren van jouw dakkapel met onze wrap folie of wil je meer informatie over onze werkwijze? Klik dan hier [interne link] voor onze FAQ pagina of neem contact op door middel van onze contactpagina[ interne link]