Keuken wraps <h1>

Het uiterlijk van een keuken kan vaak na enkele jaren een upgrade gebruiken omdat de keuken een onderdeel is van het huishouden wat vaak wordt gebruikt. Ook kan er soms gewoon iets missen, je smaak kan veranderd zijn of je bent uitgekeken op het uiterlijk van de keuken, dan is het logisch dat je graag iets nieuws wilt. Wij begrijpen dat de keuken zowel functioneel als esthetisch moet zijn. Als je apparaten nog niet aan vervanging toe is, maar je wel zou willen dat het uiterlijk van de keuken veranderd met een aantal nieuw uitziende keukenkastjes en/of aanrechtblad! Dan is het wrappen van de keuken zeker iets voor jou.

 

Keuken renoveren <h2>

Door je keuken te laten wrappen wordt je keuken helemaal compleet gerenoveerd. Met de door jou uitgekozen folie wrappen we niet alleen de buitenkant van de keukenkastjes maar ook de binnenkant. Ook de binnenkant van de lades en alle andere zichtbare delen zij te wrappen. Op deze manier zal niemand ooit merken dat jouw keuken gewrapt is en ziet je keuken er na 1 dag alweer uit als een geheel nieuwe keuken.

 

Keuken repareren <h2>

Ben je al een trotse eigenaar van een keuken wrap in je keuken maar is er toch onverhoopt een beschadiging ontstaan? Ook dan kunnen we je bij Relit gemakkelijk verder helpen. Wij kunnen alleen het beschadigde stuk folie herstellen zonder hiervoor de gehele wrap van de keuken opnieuw te moeten doen.

 

Voordelen van een keuken wrap <h2>

Gebruik maken van een keuken wrap in plaats van het installeren van een geheel nieuwe keuken of het over laten schilderen van de keuken brengt vele voordelen met zich mee. Deze voordelen zijn:

  • Een korte wachttijd voor een nieuw uitziende keuken en al resultaat in 1 dag.
  • Geen verbouwing, stof en lawaai want de huidige keuken hoeft niet gesloopt te worden
  • Alle mogelijke kleurmogelijkheden die vaak in verf niet te verkrijgen zijn
  • Verkleurt en vergeeld niet
  • De folie is gemakkelijk schoon te houden met een sopje
  • De duurzaamheid van de folie
  • Goedkoper dan verven of het aanschaffen van een geheel nieuwe keuken

 

Keuken wrap door Relit <h2>

Bij Relit zijn wij een zeer professioneel en ervaren team. Hierdoor is het installeren van een keuken wrap voor ons een gemakkelijke opgave die wij snel en goed kunnen uitvoeren. Wij zorgen ervoor dat er geen luchtbellen aanwezig zijn in de geplakte folie en zullen altijd de hoeken netjes af werken zodat het geheel er altijd kwalitatief goed uitziet!

Wil je meer weten over het renoveren van jouw keuken met onze wrap folie of wil je meer informatie over onze werkwijze? Klik dan hier [interne link] voor onze FAQ-pagina of neem contact op door middel van onze contactpagina[ interne link]